Home Kontakt
separator
Buderus
Information Aktuelt Produktnyheder

Produktnyheder

Oversigt over produktnyheder.:

Brug links for at se mere til vores produktnyheder.
Nyhed: Logano Plus GB402
Økonomisk og miljøvenlig........
Hvis man opvarmer energivenligt, har man dobbelt så meget grund til glæde. Ud over at skåne sin pengepung skåner man også det naturlige grundlag for vores eksistens, fordi man aktivt hjælper med til at reducere CO2 udslippet og forbedrer den økologiske balance. Dette er i sig selv en god grund til at vælge gas som energikilde og kondenserende teknik fra Buderus – men ikke den eneste.
Se hvorfor! under produktet Logano Plus GB402
Nyhed: Logano Plus GB 125
Olie har mange fordele!!
I dag er olie en førsteklasses energikilde. De tider er for længst forbi, hvor opvarmning med olie var en undertiden fedtet affære med de karakteristiske lugtgener: Med moderne teknik kan rengøring og emissioner i dag holdes nede på et minimum. Og det er dig alene, der bestemmer, hvornår, hvor og hvor meget fyringsolie du vil købe og have på lager.
Nyhed: Logano Plus GB312
Få alle fordelene med i projektet.
Buderus Logano plus GB312 er eksponent for den innovative udvikling, hvor alle de ovennævnte hensyn er taget med i udviklingsarbejdet. Kvaliteten går igen i alle komponenter. Med sin kompakte udformning og robuste konstruktion er Logano plus GB312 perfekt til såvel renoveringssager, som nybyggeri. Ved renovering af ældre byninger, er det ofte muligt at halvere gasforbruget i forhold til forældede kedelkonstruktioner.
Nyhed: Logamax GB162
Ideel til større projekter!!
I det moderne byggeri anvendes ofte væghængte gaskedler, evt. forbundne i etkaskadesystem. I takt med denne udvikling, har vi hos Buderus udviklet næste generation af væghængte, kondenserende gaskedler. Kedlerne opfylder vore strenge krav til kvalitet og driftsøkonomi. Logamax plus GB162 yder, trods de beskedne dimensioner indtil 100 kW. Som kaskadesystem kan 4 kedler forbindes, så anlægget opnår et moduleringsområde på 19,8 – 400 kW, denne løsning kan installeres på 1 kvadratmeter. Robust konstruktion samt gedigne materialer sikrer kedlen lang levetid. Anlægget er enkelt at montere og servicere. Skulle der opstå stigende effektbehov, kan anlægget let udbygges.
Nyhed: Logamatic RC 35
Buderus Logamatic EMS RC35...
Fleksible klimaregulering der forklare kunden valgrige muligheder!
Se mere til Logamatic EMS RC35 under Produkter\Regulering
Link til Nyheder
Logano Plus GB402 fra 320 til 620 kW
Logano Plus GB125
Logano Plus GB312 fra 90 til 280 kW
Logamax Plus GB162 - 80 og 100 kW